نشست مشترک معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علم و صنعت برگزار شد
نشست مشترک معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علم و صنعت در راستای همکاری های مشترک در زمینه ی فناوری های پژوهشی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، نشست مشترک معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علم و صنعت به منظور دستیابی به مدل های همکاری های مشترک در زمینه ی فناوری های پژوهشی سه شنبه 8 مرداد 98 در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
در این جلسه دکتر محمدعلی صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری، دکتر سعید سرکار، رئیس مرکز رشد لوازم و تجهیزات پزشکی، دکتر غلامرضا حسن پور، رئیس امور عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، دکتر محمدرضا منظم، مدیر توسعه فناوری و ارتباط دانشگاه با صنعت، دکتر رضا فریدی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران با دکتر تورج محمدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ، مدیران حوزه پژوهش و دیگر اعضای هیئت علمی این دانشگاه دیدار کردند.
این جلسه با معرفی ساختارها، ظرفیت ها و عملکرد دو دانشگاه در حوزه فناوری آغاز شد و در ادامه به بررسی و ارائه سرفصل های پیشنهادی برای همکاری مشترک بین دو دانشگاه ادامه یافت.
دکتر سرکار در این جلسه تاکید کرد: علم از جنس دانایی و فناوری از جنس توانایی است و لازم است این نگرش در تربیت دانشجویان مدنظر قرار داده شود تا بتوانند خودکفا و توانمند باشند. این مسئله باید اولویت پژوهش در دانشگاه ها باشد و هدف ارائه مقاله نباشد بلکه به تدریج به طرف توانمند محور کردن حرکت شود.
دکتر صحرائیان ضمن تاکید بر لزوم عملیاتی کردن اقدامات پیشنهادی، ابراز امیدواری کرد که این جلسات به صورت فصلی ادامه پیدا کند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران تجربه همکاری مشترک و موفق با دانشگاه های غیرعلوم پزشکی مانند موسسه زیست موارد را دارد که به تولید محصول منجر شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت، امکان پیشنهاد تاسیس پژوهشکده مشترک، قطب علمی و فناوری مشترک، سرمایه گذاری مشترک روی دستاوردهای پژوهشی مشترک دو دانشگاه و همکاری اساتید وابسته و استفاده از افلیشن یکدیگر را به عنوان سرفصل های مشترک همکاری مطرح کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر احمدیان، دکتر منظم و دکتر فریدی مجیدی را به عنوان کارگروه پیگیری تعاملات بین دو دانشگاه معرفی کرد. همچنین دکتر نورالله کثیری، دکتر یحیی پالیزدار و دکتر اسماعیل خان میرزا نیز از دانشگاه علم و صنعت این مسئولیت را برعهده گرفتند.
ارسال به دوستان