• 15 مهر 1403

فراخوان حمایت از طرح های پیشران فناوری در حوزه های پزشکی

معاونت تحقیقات و فناوری، فراخوان حمایت از طرح های پیشران فناوری در حوزه های پزشکی را برگزار می نماید.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف حمایت از طرح های پیشران، تولید، توسعه و انتقال دانش فنی، خلق دانش و فناوری های جامعه نگر در نظام سلامت مصمم است در حوزه های مختلف، فراخوان‌ حمایت از طرح های پیشران را برگزار نماید.

این فراخوان در حوزه های "سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، حوزه دارو، حوزه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات، حوزه علوم اعصاب، حوزه تجهیزات پزشکی، حوزه زیست فناوری، نانو فناوری و علوم شناختی" برگزار می گردد.

از تمامی اعضای هیات علمی که در حوزه های فراخوان صاحب تجربه و تخصص هستند، دعوت میگردد جهت بهره مندی از حمایتهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه بر اساس اعلام نیاز مراکز همکار به عنوان بهره بردار واقع در دانشگاه و حمایت شرکتهای دانش بنیان یا شتاب دهندهها به طور مشترک نسبت به ارسال طرح در سامانه پژوهشیار   به آدرس: https://research.tums.ac.ir/ تا تاریخ 21 مرداد ماه اقدام فرمایند.

تهیه کننده:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: