مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه: ارزشیابی تجهیزات تخصصی، ظرفیت دانشکده توانبخشی را از لحاظ زیرساختی تقویت می کند
جلسه فرایندهای اجرایی طرح های ارتباط با صنعت با سخنرانی دکتر محمدرضا منظم روز سه شنبه 4 دی 97 در سالن شورای دانشکده توانبخشی برگزار شد.
جلسه فرآیندهای اجرایی طرح های ارتباط با صنعت با سخنرانی دکتر منظم، مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه و با حضور هیات رییسه، اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده توانبخشی روز سه شنبه 4 دیماه در اتاق شورای این دانشکده برگزار شد.
دکتر هادیان رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به دکتر منظم و دکتر خندان شاهنده، مسئول گروه دفتر همکاری دانشگاه و صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در اعضای هیات علمی گروه های آموزشی دانشکده، این ویژگی و توانایی وجود دارد که با تعامل با شرکت های تخصصی تجهیزات لازم را برای انجام کارهای بالینی، خدماتی و تحقیقاتی در دانشکده صورت امانی استقرار دهند که احتمالا می توان در چارچوب طرح های با ارتباط با صنعت گنجانده شوند و از این راه با در نظرگرفتن اهداف دانشگاه های نسل ۳ گام دارند.
وی در این خصوص خواستار تبیین روند همکاری با شرکت های تجهیزاتی در قالب طرح های ارتباط با صنعت شد.
در این نشست، دکتر محمدرضا منظم، توضیحاتی درباره اجرایی کردن طرح های ارتباط با صنعت ارائه داد و گفت: هدف از طرح ارتباط با صنعت فقط درآمدزایی نیست و کمک به آموزش، پژوهش و بالین است، در واقع، هرجا که به خدمات دانشگاه نیاز وجود دارد می تواند در چهار چوب طرحهای ارتباط با صنعت شمرده شود.
وی با بیان اینکه فعالیت های ارتباط با صنعت در حیطه های آموزشی، پژوهشی، فعالیت های آزمایشگاهی، خدماتی و مشاوره است افزود: مدل طرح ارتباط با صنعت داریم؛ طرح خدماتی و طرح پژوهشی. در طرح های پژوهشی چون در حوزه سلامت هستند تاییدیه اخلاق را لازم دارند و امتیاز بیشتری نسبت به طرح های خدماتی دارد و همچنین طرح های ارتباط با صنعت به اندازه مقاله ISI امتیاز دارد و معاف از مالیات بیمه است.
دکتر منظم ضمن ارایه توضیح درباره فرایند همکاری های بین سازمانی افزود: اگر هدف ارائه خدمت است باید منافع مالی و هزینه دانشکده و افرادی که در این طرح کار می کنند دیده شود.
دکتر منظم در پاسخ به سوالی در خصوص تولید محصول و ثبت ایده برای تولید محصول اظهار داشت ایده به تنهایی ارزشی ندارد آنچه ارزش دارد محصول است و در این راستا استفاده از وام یا عقد قرارداد با شرکت های مربوطه راهکار های مشخص در این فرایند هستند. وی همچنین در رابطه با برگزاری کارگاه های آموزشی اضافه کرد می توان بخشی از کارگاه ها را به صوت ارتباط با صنعت انجام داد.
دکتر منظم در ادامه گفت: در حوزه طرح های ارتباط با صنعت 12 بار در سال رنکینگ داریم. هر طرحی که بالای 50% آن از منابع خارج از دانشکده تأمین شود طرح ارتباط با صنعت می باشد. وی همچنین در پاسخ به سوال دکتر هادیان درباره ارزیابی تجهیزات نیز تصریح کرد یکی از ظرفیت های خوب برای دانشکده ارزیابی تجهیزات تخصصی است و ظرفیت دانشکده را از لحاظ زیرساختی تقویت می کند.
در پایان دکتر هادیان از دکتر منظم درخواست کرد تا بصورت Affiliate Member دانشکده توانبخشی باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند اجرایی طرح های ارتباط با صنعت به آدرس دستورالعمل نحوه ارزیابی درخواستهای فرصت مطالعاتی صنعتی اینجا کلیک کنید.
ارسال به دوستان