• 01 آذر 1403

صدمین جلسه کمیته اجرایی ارتباط با صنعت دانشگاه

کمیته اجرایی ارتباط با صنعت دانشگاه

صدمین جلسه کمیته اجرایی ارتباط با صنعت دانشگاه

صدمین جلسه کمیته اجرایی ارتباط با صنعت دانشگاه ، مقارن با ایام دهه فجر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، صدمین جلسه کمیته اجرایی با حضور دکتر صحرائیان، معاون محترم تحقیقات و فناوری و در سالن دکتر دولتی، مرکز آموزش و پژوهش پوست و جذام در روز سه شنبه 21 بهمن ماه برگزار شد. در این جلسه به مناسبت صدمین کمیته اجرایی ارتباط با صنعت، لوح تقدیر وتندیس مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت ، به اعضای محترم کمیته اجرایی اعطا گردید.

در این جلسه دکتر منظم مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه ضمن قدردانی از فعالیت های کمیته اجرایی ارتباط با صنعت، به انعکاس گوشه ای از فعالیت های کمیته اجرایی پرداختند. در همین رابطه ایشان اظهار نمودند: کمیته اجرایی ارتباط با صنعت، برای تحقق ایجاد فضای مناسب برای تحکیم ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و نظام مند کردن فعالیت های همکاری با صنایع و دستگاه های اجرایی تشکیل شد. از ابتدای شکل گیری کمیته اجرایی ارتباط با صنعت تاکنون (صدمین جلسه) در خصوص مصوب نمودن قرارداد های همکاری با صنایع و دستگاه های اجرایی و ساماندهی و توسعه قرارداد های کلان وافزایش کارایی پژوهشها و وارد نمودن نتایج پژوهشها در چرخه برنامه های توسعه ای کشور گام های مهمی بر داشته است.   درهمین راستا محور های راهبردی استانداردسازی فرایند مطلوب ، افزایش بهره وری و جهت دهی به پژوهشهای کاربردی، ارتقا سطح پاسخگویی به نیاز های پژوهشگران حوزه صنعت و صنایع و دستگاه های اجرایی، ارتقا سطح ارتباط با مدیریت های معاونت تحقیقات و فناوری و کمیته اخلاق دانشگاه اتخاذ گردید. بر مبنای این محور ها، اقدامات راهبردی نظیر تدوین دستورالعمل طرح های ارتباط با صنعت، تدوین شیوه نامه های شوراهای محیطی دارای تفویض اختیار، گرنت پژوهشی با جذب اعتبار از بخش خصوصی، گرنت اولین طرح پژوهشی از بخش خصوصی، گرنت پژوهشی با جذب اعتبار از بخش دولتی و گرنت طرح های خدمات آزمایشگاهی، شیوه نامه فرصت مطالعاتی و شیوه نامه ارزش گذاری جذب منابع واحد های دانشگاه ، اصلاح فرایندها، ، برگزاری کار گروه های تخصصی، تفویض اختیار به 8 واحد دانشگاهی (دانشکده های بهداشت، علوم تغذیه و رژیم شناسی و پرستاری و مامایی، پژوهشکده های علوم دارویی، علوم اعصاب و بازتوانی عصبی، محیط زیست، علوم دندانپزشکی و مرکز آموزش و پژوهش پست و جذام)، تحلیل وضعیت موجود و تحلیل وضعیت ذینفعان حوزه صنعت ، آسیب شناسی حوزه های مورد شکایت پژوهشگران و ارتقا اطلاع رسانی به اعضای هیات علمی و پژوهشگران صورت پذیرفت. 

از یک سو، شاخص های آماری مهم حوزه ارتباط با صنعت و جامعه از قبیل تعداد طرح های مصوب، تعداد قرارداد های منعقده شده، اعتبارات جذب شده خارج از دانشگاه و تعداد اعضای هیات علمی مجری رشد چشمگیری داشته است. از سوی دیگر،افزایش متوسط سالانه بیش از 20 درصدی حجم قرارداد های ارتباط با صنعت از سال 94 تاکنون را می توان به منزله یک دستاورد دانشگاه به عنوان شریک راهبردی صنعت و جامعه قلمداد نمود.

 در پایان نیز از تلاش های کارشناسان مدیریت توسعه و فناوری دانشگاه تقدیر و قدردانی گردید.

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *