• 22 شهریور 1403

تمدید مهلت ثبت ایده در اولین رویداد ملی کارآفرینی، فناوری سالمندی و توانبخشی بیماریهای مزمن

به دلیل تلاقی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و ضرورت همفکری بیشتر تیم های صاحب ایده ؛ مهلت ثبت ایده تا پایان روز ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

بدینوسیله به اطلاع می رسد پیرو تقاضاهای مکرر اساتید و دانشحویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجموعه های همکار در برگزاری رویداد، به دلیل تلاقی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و ضرورت همفکری بیشتر تیم های صاحب ایده ؛ مهلت ثبت ایده تا پایان روز
۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ تمدید شد. لازم به ذکر است، عزیزانی که تا کنون ایده های خود را در سامانه ثبت کرده اند و نیاز به ویرایش بیشتر دارند مجددا می توانند ایده های نهایی را ثبت کنند و برای این عزیزان ایده ی ثبت شده ی دوم ملاک قرار خواهد گرفت.

با توجه به اینکه زمان برگزاری رویداد ۱۳ اردیبهشت ماه خواهد بودو به دلیل نیاز به زمان جهت داوری ایده ها زمان ثبت ایده تمدید نخواهد شد، بنابراین از کلیه ی سرپرستان تیم ها در خواست می شود زمان را مدیریت فرمایند.

همچنین مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پرستاری و مامایی جهت ارائه ی مشاوره به تیم ها آمادگی خور را اعلام می نماید. از تمامی عزیزان در ماه مبارک رمضان التماس دعا داریم و پیشاپیش فرا رسیدن نوروز را تبریک عرض می کنیم و سالی سرشار از موفقیت،  سلامتی و آرامش را برای شما عزیزان و خانواده ی گرامیتان از درگاه خداوند خواستاریم.

تهیه کننده: