• 02 آذر 1403

نشست تخصصی فناوران دانشگاه در خصوص مدل بومی دفاتر انتقال فناوری برگزار گردید

نشست تخصصی فناوران دانشگاه در خصوص مدل بومی دفاتر انتقال فناوری برگزار گردید

نشست تخصصي فناوران دانشگاه و مدل بومي دفاتر انتقال فناوري در روز یکشنبه 97/10/02 ساعت 13 در محل سالن شورا معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

 

     باتوجه به نقش کلیدی دفاتر انتقال فناوری در توسعه اقتصادی کشورها از طریق توسعه و تبدیل دانش و تحقیقات دانشگاهی به محصول و ثروت، دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان یک دانشگاه پیشرو در زمینه آموزش، پژوهش و درمان و دانشگاه سرآمد در حوزه سلامت با در نظر گرفتن الزامات و برنامه های اجرای بسته تحول دانشگاه نسل سوم و اهمیت توسعه و اجرایی سازی زنجیره انتقال فناوری اقدام به راه اندازی کارگروه دفاتر انتقال فناوری و تدوین مدل بومی دفاتر انتقال فناوری بر اساس مدل های ارائه شده داخلی و بین المللی و برگزاری جلسات تخصصی با فناوران نموده است.

    نشست تخصصي  فناوران دانشگاه و مدل بومي دفاتر انتقال فناوري در روز یکشنبه 97/10/02 ساعت 13 در محل سالن شورا معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور آقای دکتر صحرائیان (معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، آقای دکتر منظم(مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت)، 8 نفر از فناوران برتر دانشگاه (آقایان دکتر دیناروند، دکتر حاجی آخوندی، دکتر کجباف زاده، دکتر سرکار، دکتر محمدرضا آی، دکتر شریف الحسینی، دکتر سپهری زاده، دکتر فریدی مجیدی) و اعضا کارگروه راه اندازی دفتر انتقال فناوری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر منظم ضمن خوشامدگویی به اعضا جلسه درخصوص ماهیت کارگروه راه اندازی مطالبی را عنوان نمودند.

    در ادامه آقای دکتر مؤذنی مسئول گروه تجاری سازی مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و عضو کارگروه درخصوص فعالیت های صورت گرفته در راستای تدوین مدل بومی دفتر انتقال فناوری دانشگاه توضیحاتی بیان نمودند.

     آقای دکتر علیزاده مسئول کارگروه راه اندازی دفتر انتقال فناوری در خصوص وضعیت اقتصادی و فناوری ایران و مدل­های دفاتر انتقال فناوری در سایر کشورها توضیحاتی ارائه نمودند. ایشان در ادامه به وضعیت اقتصادی کشور در شاخص های مختلف  اشاره نمودند که نیاز به ایجاد TTO را در کشور بیش از پیش پررنگ نمود. همچنین در راستای تدوین مدل،  بانک اطلاعات دانشگاه احصا گردیده است. با توصیف مدل، اعضا جلسه در خصوص ساختار و خدمات قابل ارائه این مدل به بحث پرداختند. افراد حاضر جملگی بر نیاز به وجود یک مدل و فرایند تعریف شده و کاربردی در حال حاضر تأکید داشتند.

آقای دکتر دیناروند مدل پیشنهادی را مدل خوب و کاربردی توصیف نمودند. لیکن می بایست فرایندهای این مدل گرفتار  موانع بروکراتیکی موجود نباشد.

     درادامه آقای دکتر حاجی آخوندی با تایید مدل از نظر علمی و تکنولوژی، بهره مندی از تجارب سایر کشورها را در زمینه دفاتر انتقال فناوری مفید دانستند. به نظر ایشان شفافیت در فرایندها می تواند موجب کشش در فناوران و اعضا هیأت علمی دانشگاه برای جذب سوی بهره گیری از این مدل باشد.

در پایان جلسه فناروان حاضر در جلسه حمایت خود را از تدوین و اجرای این مدل اعلام نمودند نظرات و پیشنهاد گردید نظرات خود را در راستای بهبود مدل و فرایندهای اجرایی اعلام نمایند.

 

 

 

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم