• 02 آذر 1403

جلسه آشنایی با " حمایت ها و تسهیلات مالی طرح های فناورانه و کسب و کار در دانشگاه علوم پزشکی تهران"

جلسه آشنایی با " حمایت ها و تسهیلات مالی طرح های فناورانه و کسب و کار در دانشگاه علوم پزشکی تهران"

جلسه آشنایی با " حمایت ها و تسهیلات مالی طرح های فناورانه و کسب و کار" در دانشکده پیراپزشکی


گالری عکس

به گزارش واحد روابط عمومی ، جلسه آشنایی با طرح‌های فناورانه با حضور دکتر محمدرضا منظم مدیر توسعه فناوری و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر اسماعیل موذنی مسئول گروه تجاری‌سازی مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده معاونین و اعضای هیات علمی دانشکده شنبه ۲۰ مهر ۹۸ در سالن اجتماعات برگزار شد.
دکتر چنگیزی در ابتدای جلسه ضمن خوشامدگویی در خصوص هدف از این جلسه گفت: مدتی است که دانشگاه با جدیت حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم را دنبال می‌کند. در این راستا آشنایی با طرح‌های فناورانه و تجاری‌سازی ضروری و تسهیل‌کننده روند تحقق این هدف است. با توجه به تجربیات گران‌بهای دکتر منظم و همکارانشان در این زمینه این جلسه برگزارشده است.
وی افزود: سال گذشته با حضور دکتر منظم مرکز رشد فناوری سلامت افتتاح شد در طول یک سال اقدامات خوبی صورت گرفته ازجمله تدوین و تصویب شیوه‌نامه پایان‌نامه‌های محصول محور که در شورای آموزشی دانشگاه تصویب و ابلاغ شد و در حال حاضر در این دانشکده در حال اجرا است. ما مأموریت تدوین این شیوه‌نامه را به مرکز رشد با همکاری معاونت آموزشی دانشکده سپردیم تا در عمل ثابت کنیم به دنبال آموزش مهارت افزا و تولید محصول هستیم. به این منظور از همان ابتدای تصویب پروپوزال پایان‌نامه موضوعاتی که پتانسیل لازم رادارند به سمت پایان‌نامه محصول محور راهنمایی می‌شوند. تاکنون دو پایان‌نامه دانشکده با همکاری مرکز رشد به مرحله تجاری‌سازی رسیده‌اند و این با توجه به تعداد نه‌چندان زیاد دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشد خوبی را نشان می‌دهد.
رئیس دانشکده اظهار داشت: نکته قابل‌توجه تغییر تفکر و رویکرد اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده به سمت دانشگاه نسل سوم و تولید ثروت و طرح‌های فناورانه است؛ این تغییر رویکرد در بازخورد افراد و ارائه ایده‌های آن‌ها مشخص است و البته این نشان آغاز حرکت است. در دانشکده پیراپزشکی با توجه به تنوع رشته‌های آموزشی پتانسیل خوبی برای مهارت افزایی و فعالیت‌های فناورانه وجود دارد. زمانی آموزش ما درست و مناسب خواهد بود که نتیجه آن مشکل و نیازی از جامعه را برطرف کند و صرفاً ختم شدن آموزش به مقاله و پایان‌نامه مناسب نخواهد بود. به این منظور روش‌های نوین تدریس به‌صورت گروهی در دانشکده در حال اجرا است. تاکنون یک شرکت دانش‌بنیان هم مجوز اخذ کرده و در مرکز رشد در حال استقرار است.
دکتر منظم در خصوص دانشکده پیراپزشکی گفت: این چهارمین جلسه ما در دانشکده پیراپزشکی است و نشان‌دهنده فعالیت خوب دانشکده است که از ذکاوت دکتر چنگیزی و همکاران این مجموعه نشأت می‌گیرد که در این شرایط اقتصادی به دنبال یافتن راه‌های جدید برای ثبات و بهبود هستید. در حال حاضر در دانشگاه یکی از بال‌های حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دانشکده پیراپزشکی است که این افتخار بزرگی است. رئیس کمیته مدل‌سازی دانشگاه نسل سوم دانشکده پیراپزشکی است بدین معنی که اگر قرار است تحول بزرگی در دانشگاه اتفاق بیفتد از دانشکده پیراپزشکی منشأ می‌گیرد. در حوزه فناوری مرکز رشد فناوری سلامت راه‌اندازی شده است و این‌گونه دانشکده پیراپزشکی همه‌جانبه و با سرعت در حال حرکت روبه‌جلو است؛ این جای تقدیر و تشکر دارد.
وی افزود: با توجه به تغییر رویکرد دانشگاه و ایجاد ادبیات جدید نیاز به جلسات آشنایی بیشتر زا گذشته است، جلسات متعدد برای نبین ابعاد آن لازم است. این جلسه نیز به‌منظور آشنایی با برخی اقدامات دفتر تجاری‌سازی برگزارشده است. داشتن خریدار برای طرح‌ها از اهمیت به سزایی برخوردار است و این امر منجر به حمایت دانشگاه می‌شود. وجود مشتری اطمینان خاطر از موردنیاز بودن طرح برای جامعه و کاربردی بودن آن است. فرآیند پایان‌نامه محصول محور مشابه پایان‌نامه آموزشی است با این تفاوت که مشتری برای محصول خروجی وجود دارد و به علت سخت‌تر شدن آن تسهیلاتی را برای آن فراهم می‌کنیم.
دکتر منظم دانشکده پیراپزشکی را ازلحاظ نگرش، پتانسیل و مدیریت برای اجرای این امر مناسب دانست و گفت: اگر دانشکده پیراپزشکی با استفاده از امکانات بتواند به یک نقطه عطفی برسد می‌تواند به الگویی در دانشگاه تبدیل شود.
دکتر موذنی گفت: با توجه به‌سرعت حرکت دانشکده پیراپزشکی احساس نیاز برای ارائه توضیحات تجاری‌سازی ایجاد شد. تجاری‌سازی در مراحل پایانی فرآیند محصول محور فناورانه است اما آشنایی با آن در تصمیمات ابتدایی مؤثر خواهد بود. سایت معاونت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه به‌طور مستمر به اطلاع‌رسانی اقدامات انجام‌شده و مطالب لازم می‌پردازد.
تبیین تسهیلات فناورانه، شاخص‌های پذیرش طرح‌های متقاضی برای دریافت تسهیلات گرنت فناورانه، مدارک ارزیابی طرح‌های فناورانه و دوره پسادکترا صنعتی و شرایط داوطلبین از دیگر مباحث مطرح‌شده در جلسه بود.
در ادامه پرسش و پاسخ صورت گرفت

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم