جشن یکسالگی مرکز رشد فناوری سلامت
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در جشن یکسالگی مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پیراپزشکی دانشجوی موفق را؛ دانشجوی فناور و موفقیت را تولید محصول برای رفع نیاز کشور و جامعه دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جشن یکسالگی مرکز رشد فناوری سلامت و آغاز سال تحصیلی دانشجویان ورودی جدید این دانشکده با حضور دکتر محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محمدرضا منظم مدیر توسعه فناوری و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر مسعود محمدپور از مرکز طبی کودکان، اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشکده دوشنبه 20 آبان 98 در تالار رازی دانشکده داروسازی برگزار شد.
در این جشن دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به مهمانان و تبریک میلاد حضرت رسول اکرم (ص) به معرفی دانشکده و مرکز رشد فناوری سلامت پرداخت و گفت: ما در این دانشکده دانشجویان بسیاری داریم که سرمایه عظیمی محسوب میشوند که بتوان از پتانسیل آنها استفاده کرد و این امر مستلزم داشتن برنامه است. بدین منظور برنامه استراتژیک منطقی تدوین و در هیات رئیسه دانشگاه مصوب شده است؛ قسمتی از این برنامه راهاندازی مرکز رشد فناوری سلامت است که امروز سالگرد تأسیس آن را جشن میگیریم.
معرفی فعالیتهای مرکز رشد فناوری سلامت
وی افزود: در برنامه چهارساله به دنبال دانشی هستیم که خلق ثروت کند. یکی از پروژههای دانشگاه تدوین و اجرای پایاننامههای محصول محور است که در دانشکده پیراپزشکی این مأموریت به مرکز رشد داده شد و درنهایت شیوهنامه تدوینشده این دانشکده در شورای آموزشی دانشگاه مصوب و ابلاغ شد. همچنین در این مدت یک شرکت دانشبنیان تصویب کردیم که نیمی از سهام آن متعلق به دانشجویان مشارکتکننده است. با توجه به حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم، برنامههای آموزشی ما نیز به این سمت حرکت کرده است و در این راستا کارگاههای متعددی برگزارشده است. کافه سلامت راهاندازی شده که فضای مناسبی برای فعالیتهای دانشجویی محسوب میشود.
رییس دانشکده به معرفی مرکز رشد، اعضای آن، خدمات، اهداف مرکز، اقدامات انجامشده در یک سال گذشته، تفاهمنامههای منعقدشده، قراردادهای امضاشده و محصولات تولیدشده و به مراحل تجاریسازی رسیده پرداخت. نرمافزار توانبخشی مجازی، هسته فنآور دپارتمان آموزشی تهران (دات)، طراحی، ایجاد، راهاندازی و ارزیابی سامانه مدیریت اطلاعات ترخیص نوزاد نارس، کتابدار بالینی و ردیاب آنلاین حرکات سهبعدی (3D) بدن بیمار تحت پرتودرمانی و تصویربرداریهای پزشکی ازجمله این محصولات هستند.
دکتر صحرائیان ضمن تبریک میلاد پیشوای همه مسلمانان جهان پیامبر اکرم (ص)، تولد یکسالگی مرکز رشد فناوری سلامت، ورود دانشجویان جدید به دانشکده پیراپزشکی و 19 آبان روز جهانی علم در خدمت صلح گفت: این جشن خاطره سال 69 و جشن ورود ما به دانشکده پزشکی را برای من تداعی کرد، در آن زمان دانشجوی موفق کسی بود که مقالات زیادی چاپ کند و بتواند روزی استاد دانشگاه شود. همه صحبتها پیرامون پژوهش بود و دانشگاههای ما دانشگاه نسل اول و دوم بود. امروز بسیار خوشحال هستم که دانشجویان در بدو ورود با کارآفرینی و محصول محور بودن آشنا میشوند و افسوس میخورم که ایکاش در زمان ما هم تولید محصول و کارآفرین بودن مطرح بود.
اهمیت جایگاه فناوری و میزان اثربخش بودن آن در کشور
وی افزود: شاید جایگاه یک محصول فنآور برای جامعه، مردم و کشور بیشتر از صدها مقاله مؤثر واقع شود. این حسن انتخاب دکتر چنگیزی و اساتید دانشکده پیراپزشکی بهمنظور همزمانی جشن یکسالگی مرکز رشد با جشن دانشجویان ورودی جدید ستودنی است. امروز اگر کشور ما ازلحاظ امنیتی در امان است به علت داشتن فناوری در حوزه نظامی است و چاپ مقالات متعدد در این حوزه اهمیت چندانی ندارد. اگر امروز ازلحاظ اقتصادی آسیبپذیر هستیم به علت نداشتن فناوری لازم و کافی در این زمینه است. اگر میخواهید برای کشور و جامعه خود فراتر از هر فکر و آیینی مفید باشید برای کشور محصولی تولید کنیم که قابلیت تبدیل به ثروت را در بازار داخلی و جهانی داشته باشد. امروز دانشجوی ما بهجای فکر کردن برای پیدا کردن شغل باید به کارآفرین بودن فکر کند. امیدوارم همه ما در جهت پیشبرد اهداف ایران عزیز موفق باشیم.
استفاده از چالشها رمز موفقیت در کارآفرینی
دکتر سهراب پور درزمینهٔ کارآفرینی گفت، کارآفرینی یعنی فرصت شناسی، کارآفرین واقعی از چالش و مشکلات و کمبودها نمیترسد، کارآفرین فردی است که با دقت به اتفاقات نگاه میکند و برحسب شرایط تصمیم درست میگیرد. در حال حاضر مدرک گرفتن کمکی به شما نمیکند، مهارت گرایی مهم است. رهبری، کار تیمی و تابآوری در برابر مشکلات از هزاران مهارتی است که باید یاد بگیرید.
وی اظهار داشت: پایداری، پشتکار، کار خلاقانه و ارزشآفرینی فرآیند و لازمه کارآفرینی است. از چالشها بهعنوان فرصت استفاده کنید. در حیطه پیراپزشکی امکان فعالیت و رشد زیاد است و کار انجامنشده بسیاری وجود دارد؛ امیدوارم در چند سال آینده حداقل یکپنجم شما کارآفرینان موفق باشید که دیگران از برکات کار شما استفاده کنند.
در پایان دکتر منظم، دکتر سهراب پور و دکتر صحرائیان از غرفههای محصولات مرکز رشد بازدید کردند و با این محصولات از نزدیک آشنا شدند.
اجرای گروه موسیقی همخوانی ناشنوایان، برگزاری مسابقه، برپایی غرفههایی بهمنظور معرفی محصولات مرکز رشد فناوری سلامت از دیگر برنامههای این مراسم بود.
ارسال به دوستان